Despre târg

Târgul Vicii & Delicii s-a născut din dorința unor oameni care, la fel ca și dumneavoastră, fac parte din marea familie a iubitorilor de vinuri. Am considerat că este nevoie de un astfel de târg pentru a reuni cramele din prestigioasa podgorie a Aradului împreună cu alte crame de renume internațional din restul țării, dar și din străinătate.

Am ales ca și locație Expo Arad, cel mai mare centru expozițional din vestul României, strategic amplasat la mai puțin de doi kilometri de autostrada A1, ce poate astfel deservi cu ușurință atât Aradul, cât și Timișoara. Vicii și Delicii va fi un eveniment de anvergură prin care urmărim să valorificăm potențialul zonei Aradului și să profităm de cererea în continuă creștere pentru vinuri de calitate.

Pentru a face experiența completă, un vin bun merită savurat împreunaă cu o mâncare deosebită. De aceea, am conceput secțiunea gastronomică a târgului care va reuni producători de mezeluri și brânzeturi de cea mai înaltă calitate, cofetari și patisieri pricepuți. Vom avea și demonstrații de live cooking, iar celebrul chef Adrian Hădean va delecta publicul cu un show culinar de exepție. Spectacolele de live cooking vor fi însoțite de workshop-uri dedicate pasionaților de vinuri, susținute de somelieri de renume.

Vă așteptăm alături de noi la Vicii și Delicii, târgul care dorim să devină cel mai important eveniment dedicat vinurilor, băuturilor fine și gastronomiei din vestul țării.

Organizator

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad

Partener

Selgros Cash&Carry

Experiență

Peste 25 de ani în organizare târguri și evenimente

Localizare

Expo Arad

Salon vinuri

Podgoria Aradului este una dintre cele mai dinamice zone viticole din România. O mulțime de noi crame au apărut în ultimii ani și continuă să apară, unele dintre ele scoțând prima producție chiar anul acesta.

În același timp există o mulțime de iubitori de vinuri care se bucură de savoarea vinurilor în cadrul unor evenimente selecte dar restrânse și nu au un eveniment de anvergură unde să se poată bucura de o selecție mare de vinuri de la crame diverse din țară și din străinătate.

Acești factori crează o oportunitate extraordinară pe piața arădeană atât pentru producătorii locali să-și poată promova produsele și zona viticolă cât și pentru producătorii din afara județului și a țării de a intra pe o piață nouă.

Salon culinar

Un salon de vinuri părea incomplet fără  un salon culinar care să-l complementeze. Toți pasionații de vinuri știu că un vin bun este însoțit perfect de o masă pregatită cu îndemânare de un bucătar priceput.

De aceea am adus un star chef, pe Adi Hădean, care să atragă câți mai mulți vizitatori pasionați de gastronomie cu live cooking show-ul pe care-l va face alături de echipa sa.

De asemenea îi vom avea pe unii dintre cei mai pricepuți bucătari din Arad care, la rândul lor, vor încânta publicul cu preparate speciale.

Vom promova interacțiunea între expozanți și public. Somelierii vor arăta publicului cu ce vin să împerecheze mâncărurile gătite iar vizitatorii vor putea să guste din feluritele preparate cu posibilitatea de a le cumpăra.

Potențiali Expozanți

Case de vinuri, crame, domenii viticole, producători autohtoni și internaționali de vinuri

Producători autohtoni, naționali și internaționali de băuturi alcoolice

Producători locali, naționali și internaționali de beri artizanale

Importatori și distribuitori de trabucuri și țigarete

Producători sau importatori de mezeluri sau brânzeturi de calitate superioară

Producători și comercianți de dulciuri exclusiviste

Comercianți de cadouri exclusiviste

Furnizori de produse, servicii și accesorii pentru producerea și îmbutelierea vinurilor

De ce să particip

• Cei mai importanți reprezentanții HORECA din regiune vor fi prezenți la târg
• Târgul va fi promovat în presa scrisă locală și regională, radio, reviste de specialitate în mediul online, pe social media și în magazinele partenere (Selgros, Bibliotheka) astfel încât să se asigure o expunere cât mai mare a târgului
• Eforturile publicitare vor fi îndreptate către Arad, Timiș și Bihor, evenimentul fiind conceput ca unul regional, nu doar local
• Este primul eveniment de o asemenea anvergură dedicat vinurilor și gastronomiei din Arad ceea ce, cumulat cu un puternic efort publicitar, face să stârnească curiozitatea și interesul publicului
• Chef Adi Hădean va găti și va delecta publicul cu minunatele sale preparate culinare
• Cei mai cunoscuți bucătari din Arad vor fi prezenți și se vor întrece să ofere cele mai delicioase preparate
• Vor fi concursuri culinare, concursuri de vinuri, degustări de vinuri, premieri, workshop-uri și alte surprize inedite care vor atrage și delecta atât publicul, cât și expozanții
• Piața vinurilor din Arad este în continuă dezvoltare, consumatorii crescând atât ca număr, cât și ca pretenții, iar lipsa evenimentelor de anvergură dedicate vinurilor creează o nișă pe care Vicii și Delicii o va acoperi
Descărcați broșura

Română

Descărcați broșura

Maghiară